Orele de master-class — Prăjituri delicioase
Master-class

Orele de master-class — Prăjituri delicioase

Acest articol a fost tradus automat și temporar poate conține erori.

Scopul orei de master-class

Acest master-class se aștepta practic 4 ani! Am vrut să o fac cea mai utilă, plină de informații, Life-hack-uri și abilitatea de a aplica totul în practică. Acest curs de două zile a fost creat pentru cei cărora le place să gătească, doresc să creeze produse de cofetărie, dar care îi lipsește practici, abilități și cunoștințe pentru a începe să creeze prăjituri frumoase, netede și îngrijite.

Cum va trece ora de master-class:

  • 5 prăjituri de vârf: catifea roșie nouă cu umplere de căpșuni, tort ușor și parfumat de vanilie, ciocolată saturată, nucă de cocos tropical și iarnă cu portocaliu kurd.
  • Informații despre echipamentul și inventarul necesar pentru Start
  • Asigurați-vă că acordați atenție ingredientelor
  • Caracteristici de producție: Cum să faci strat de acoperire, cum să stochezi cum să decoreze  

Studierea metodelor a decorului

  • Bile de ciocolată și alte decor
  • Lucrul cu hârtie de cofetărie
  • Caracteristici florale în decor
  • Aplicarea coloranților alimentari
  • Acoperire perfectă pentru tort
  • Cream Decor
  • Lucrul cu izomalt  
  • Data: 27-28.11. Timp: 10-17: 00 cu o pauză pentru prânz Costul: 200 Euro
  • * Înregistrarea și rezervarea locului are loc pe baza de plată anticipată 50%
  • * Prețul include tot ce aveți nevoie pentru muncă, hărți tehnice (rețete) de toate procesele care vor fi pe curs, șorțurile la locul de muncă, pauza de cafea și cina în studio. Pentru a lucra cât mai eficient și productiv, lucrăm în grupuri mici de până la 8 persoane.

Acest curs este practic, ceea ce înseamnă că fiecare participant va fi implicat în crearea unui tort pe diverse procese. Puteți trimite întrebări legate de info@cookies.md și vă va răspunde prompt sau prin mesaje către oricare dintre paginile noastre cookies.md de pe Facebook sau Instagram. Există schimbări nesemnificative în program.

Alte noutăți