Recomandări importante

Cookies.md — este un laborator de deserturi. Toate deserturile se efectuează la comandă. Le puteți ridica la patiserie sau să alegeți livrarea pe site-ul nostru. Toate comenzile sunt acceptate cu cel puțin 3 zile lucrătoare înainte (sau daca data pentru care aveti nevoie de desert nu este inca ocupata). Dacă doriți să clarificați disponibilitatea oricărui desert, o puteți face la telefon sau prin messenger-uri (indicate pe pagina Contacte).

Păstrare

Prăjiturile, cupcakes-urile, pastele, precum și toate deserturile care conțin orice fel de crema de la patiseria noastra se păstrează 48 de ore la frigider (+ 2- + 6 grade) făra mirosuri străine.
Turta dulce se păstreaza 5 luni. Ambalat, într-un loc uscat, fără mirosuri străine și lumina directă a soarelui.

Transportare

Dacă transportați singur deserturile, vă rugăm să folosiți recomandările noastre:
-Transportul turtei dulce se face în ambalajul original. A se proteja de lumina soarelui. Poziționați cutia astfel încât să nu se răstoarne și să nu cadă alte lucruri pe ea.
-Transport produse creme. Dacă transportați deserturi cremoase în timpul sezonului cald, vă rugăm să porniți aerul condiționat. Dacă transportați un produs de prăjitură sau cremă pe distanțe lungi, avertizează-ne despre asta. Dacă aduceți deserturi iarna, vă rugăm să opriți încălzirea mașinii. Așezați desertul pe o suprafață plană. Nu purtați deserturi cu mâna sau pe scaune. Cereți sfatul patiserului despre unde să puneți tortul atunci când îl ridicați. La sosire, asigurați-vă că ați pus produsul în frigider.

Alergie

Vă rugăm să ne informați în momentul comenzii despre alergie, dacă o aveți dvs. sau persoana căreia îi este destinat desertul!
Suntem foarte atenți la toate ingredientele noastre, cu toate acestea, majoritatea conțin alergeni: gluten, produse lactate, ouă, nuci, citrice, fructe de pădure etc. Deserturile care nu sunt preparate cu alergeni pot conține particule (urme) ale acestora.

Metodele de livrare și achitare, precum și instrucțiunile privind modul de plasare a unei comenzi, pot fi găsite în secțiunea - Achitare și livrare.