Alexandra Bulgakov "Torturi de nunta multi-rusesti"
Noutăţi

Alexandra Bulgakov "Torturi de nunta multi-rusesti"

► Acest articol a fost tradus automat și poate conține temporar erori.

Pentru prima dată în Moldova - Alexandra Bulgakov cu cursul personal "Torturi de nuntă multi-nivel" Acest curs va fi foarte saturat și include atât părțile teoretice, cât și practice. Mai jos puteți să aflați ce va fi cuprins în orele de master-clas ai Alexandrei.

1. Lucrul în segmentul de nuntă:

  • Etapele dezvoltării produselor de patiserie
  • Segații și lovituri, cum să denatureze de la concurenți
  • Setarea
  • Factori de succes și serviciu de confecție de nuntă
  • Cum să lucrați cu mirese și să primiți comenzi de visele dvs.
  • Cum să mergeți la organizator, principiile cooperării
  • Timpul și organizarea muncii

2. Design

  • Cum să găsiți stilul tău 
  • Inspirația și crearea unui design unic
  • Sumarea programelor de modelare 3D
  • Elemente de decor de compoziție în tort
  • Colorismul în arta de cofetărie, care lucrează cu coloranți
  • construcția precipitată a prăjiturilor
  • care dimensiuni ale nivelurilor sunt cele mai armonioase
  • Cați consistența porții, greutatea tortului și dimensiunile

3. Construcție sigură

  • Schema de tort dinconstructivă
  • Principiile de proiectare fiabile și analiza elementelor
  • Tutele unui tort multi-tier 
  • Eerori de acasă și cauze de prăbușire și deformare a tortului
  • transportul și asamblarea în loc

4. Recepție:

  • Toate rețetele sunt date în mașinile tehnice
  • 2 Biscuit de bază, 5 interpretări ale gusturilor
  • 3 tip de materiale în diferite texturi 
  • 1cremă pentru asamblare tort
  • 4 interpretări
  • 3 cremă de aliniere fiabilă
  • receptorul receptorului

5. Asamblare:

  • Construirea torturilor după schițe
  • Stabilizare Revoluționari etanșări
  • Secrat al alinierii perfecte a tortului,
  • Tipuri de creme pentru acoperirea de finisare

6. Decorațiuni tort

Blocați "hârtie alimentară"

  1. Hârtie de vafe: principiile muncii, colorarea. Floristica, ramuri. Texturarea și volumul tortului.
  2. Hârtie de orez: răsturnări și flori - formarea, uscarea, instalarea într-un tort.
  3. Hârtie de zahăr: etanșeitate laterală, selecția imaginii, contactul cu cremele și izolația

Bloc de textură

  • Crema pentru elemente de decor hidrofob Texturi de ecran Efectul de plasare, texturi de beton Textură de piatră, marmură, texturi abstracte Textură flexibilă de mușchi, textile

Bloc de ciocolată

  • Metode de temperatură de ciocolată.
  • Cum de a tempera ciocolata la domiciliu
  • Metode de colorat de ciocolată
  • Acoperire metalizată
  • Textură ciudată de ciocolată 

Contacte și alte detalii

  • Locul de desfășurare: Cofetărie Studio Cookies.md (Chișinău, Telecentre) Timp: 10-18 cu o pauză de prânz
  • Prețul de rezervare timpurie 340 de euro !
  • Grupurile de lucru vor fi mici, pentru o muncă confortabilă până la 10 persoane, în conformitate cu standardele de siguranță
  • Prețul include: hărți tehnice, certificat de la bucătar, tot ce aveți nevoie pentru a lucra (ingrediente, materiale și șorțuri), pauză de cafea și prânz.
  • Rezervarea unui loc numai după efectuarea unui avans de 50%

Dacă aveți întrebări, le puteți trimite în paginile noastre în Facebook și Instagram Cookies.md Email info@cookies.md. sau prin telefon +373 68851025

Alte noutăți