► Acest articol a fost tradus automat și poate conține temporar erori.
Pentru prima dată în Moldova - Alexandra Bulgakov cu cursul personal "Torturi de nuntă multi-nivel" Acest curs va fi foarte saturat și include atât părțile teoretice, cât și practice. Mai jos puteți să aflați ce va fi cuprins în orele de master-clas ai Alexandrei.
1. Lucrul în segmentul de nuntă:
- Etapele dezvoltării produselor de patiserie
- Segații și lovituri, cum să denatureze de la concurenți
- Setarea
- Factori de succes și serviciu de confecție de nuntă
- Cum să lucrați cu mirese și să primiți comenzi de visele dvs.
- Cum să mergeți la organizator, principiile cooperării
- Timpul și organizarea muncii
2. Design
- Cum să găsiți stilul tău
- Inspirația și crearea unui design unic
- Sumarea programelor de modelare 3D
- Elemente de decor de compoziție în tort
- Colorismul în arta de cofetărie, care lucrează cu coloranți
- construcția precipitată a prăjiturilor
- care dimensiuni ale nivelurilor sunt cele mai armonioase
- Cați consistența porții, greutatea tortului și dimensiunile
3. Construcție sigură
- Schema de tort dinconstructivă
- Principiile de proiectare fiabile și analiza elementelor
- Tutele unui tort multi-tier
- Eerori de acasă și cauze de prăbușire și deformare a tortului
- transportul și asamblarea în loc
4. Recepție:
- Toate rețetele sunt date în mașinile tehnice
- 2 Biscuit de bază, 5 interpretări ale gusturilor
- 3 tip de materiale în diferite texturi
- 1cremă pentru asamblare tort
- 4 interpretări
- 3 cremă de aliniere fiabilă
- receptorul receptorului
5. Asamblare:
- Construirea torturilor după schițe
- Stabilizare Revoluționari etanșări
- Secrat al alinierii perfecte a tortului,
- Tipuri de creme pentru acoperirea de finisare
6. Decorațiuni tort
Blocați "hârtie alimentară"
- Hârtie de vafe: principiile muncii, colorarea. Floristica, ramuri. Texturarea și volumul tortului.
- Hârtie de orez: răsturnări și flori - formarea, uscarea, instalarea într-un tort.
- Hârtie de zahăr: etanșeitate laterală, selecția imaginii, contactul cu cremele și izolația
Bloc de textură
- Crema pentru elemente de decor hidrofob Texturi de ecran Efectul de plasare, texturi de beton Textură de piatră, marmură, texturi abstracte Textură flexibilă de mușchi, textile
Bloc de ciocolată
- Metode de temperatură de ciocolată.
- Cum de a tempera ciocolata la domiciliu
- Metode de colorat de ciocolată
- Acoperire metalizată
- Textură ciudată de ciocolată
Contacte și alte detalii
- Locul de desfășurare: Cofetărie Studio Cookies.md (Chișinău, Telecentre) Timp: 10-18 cu o pauză de prânz
- Prețul de rezervare timpurie 340 de euro !
- Grupurile de lucru vor fi mici, pentru o muncă confortabilă până la 10 persoane, în conformitate cu standardele de siguranță
- Prețul include: hărți tehnice, certificat de la bucătar, tot ce aveți nevoie pentru a lucra (ingrediente, materiale și șorțuri), pauză de cafea și prânz.
- Rezervarea unui loc numai după efectuarea unui avans de 50%
Dacă aveți întrebări, le puteți trimite în paginile noastre în Facebook și Instagram Cookies.md Email info@cookies.md. sau prin telefon +373 68851025