Cherry Buns (rulouri de scorțișoară)
Noutăţi

Cherry Buns (rulouri de scorțișoară)

Acest articol este plin cu traducere automată și poate conține temporar erori.

Chifle aerisite foarte gustoase, suculente. Le scriu acum rețeta, pentru că acum sunt multe cireșe în piețele noastre și costă un ban. Dacă citiți rețeta în perioada toamnă-iarnă, atunci puteți folosi în siguranță cireșe congelate. Ingrediente:

1. Aluat:

  •  Făină de grâu - 4 căni
  •  Ouă - 2 buc
  •  Lapte (cald) - 200 ml
  •  Unt - 50 g
  •  Zahăr - 1/2 cană
  •  Drojdie uscată - 11 gr
  •  Sare -1\2 linguriță
  •  Extract de vanilie - 1/2 linguriță (poți fără el, îl poți înlocui cu zahăr vanilat)

2. Umplere:

  • Unt - 40 g
  • Zahăr - 1 cană
  • Cireșe - 350 g

3. Umplutură (se poate fără ea, cu ea chiflele ies ca prăjiturile):

    Cremă de brânză (aproape orice va face) - 100 g
    Lapte sau smântână - 3 linguri
    zahăr pudră - 200 g

4. Prepararea:

  • Amestecați drojdia cu laptele cald și o lingură de zahăr din masa totală, amestecați și lăsați deoparte.
  • Amestecați untul cu zahărul (bune sau spatulă)
  • Adăugați ouăle în unt și bateți bine până se omogenizează.
  • La masa rezultată, adăugați lapte cu drojdie (ar trebui să crească puțin). Dacă există mixer, amestecați la viteză medie, dacă nu, amestecați energic cu un tel.
  • Adăugați 2 căni de făină (jumătate din masa totală), amestecați cu o spatulă.
  • Se toarnă făina rămasă pe suprafața de lucru, se așează aluatul și se frământă cu mâinile până când se obține un bulgăre omogen. Este posibil să aveți nevoie de puțină mai multă sau mai puțină făină, principalul lucru este că în final aluatul nu se lipește de mâini.
  • Îl punem într-un castron, acoperim cu un prosop umed și îl punem într-un loc cald timp de aproximativ 40 de minute.Vedeți să nu fie curenți.
  • Scoatem aluatul, il rulam in dreptunghi! Se unge apoi cu unt, se presară uniform cu zahăr, se distribuie cireșa. Rulați într-o rolă.
  • Tăiați rulada rezultată în 12 părți egale. Tapetăm ​​o foaie de copt cu pergament, întindem chiflele (neapărat la distanță unul de celălalt). Lăsăm 20-30 de minute.
  • Preîncălziți cuptorul la 170 de grade, coaceți chiflele timp de 20-30 de minute până se rumenesc.
  • În acest moment, pregătiți umplutura amestecând și amestecând bine toate ingredientele.
  • Scoateți chiflele din cuptor și turnați dressingul deasupra.

Și acum trebuie doar să așteptați puțin ca să se răcească măcar un pic pentru a nu arde nimic, pentru că aspectul lor este prea apetisant! Ceai fericit!

Alte noutăți