Pictura "Valentines dulce"
Noutăţi

Pictura "Valentines dulce"

Acest articol este plin cu traducere automată și poate conține temporar erori.

Se apropie cea mai romantică vacanță! Și pregătim cadouri pentru rudele și prietenii noștri. Ce poate fi mai bun decât un Valentin parfumat, gustos și frumos?!

Despre aluat va povestesc, deși nici chiar așa...despre aluatul perfect! Cu ea, turta dulce va fi atât de gustoasă, netedă și ideală pentru pictură. Să ne împrietenim cu glazură regală și să desenăm, să pictăm și să ne decorăm Valentinele. Vom scrie numele celor dragi, vom desena dantela, apoi vom împacheta totul în cutii frumoase și o vom duce acasă. Cursul este potrivit pentru începători. (IMAGINE) Oferim tot ceea ce este necesar pentru lucru. Numărul de participanți este limitat pentru o muncă confortabilă.

  • Detalii curs: Data: 02/09/19 Locul de desfășurare: Cofetarie Cookies.md, Telecentru, str. Petrarilor (uita-te pe harta in secțiunea Contacte pentru adresa si cum se ajunge acolo)
  • Ora aproximativa: 10 - 17:00 cu pauza.
  • Costul cursului include: materiale, ingrediente, pauza de cafea, certificat, ambalaj necesar pentru turta dulce.
  • Prețul cursului: 600 lei Reducere pentru cei care se inscriu inainte de 31.01. ! Înregistrarea în lista de participanți numai după efectuarea unei plăți în avans.

Alte noutăți