Torturi și Tartu cu Alexandra Oatkkaya Aprilie 10-11
Noutăţi

Torturi și Tartu cu Alexandra Oatkkaya Aprilie 10-11

Autoarea cărții „Dragoste și tarte. Tarte dulci și sărate fără secrete”, un bucătar cu mulți ani de experiență, autoarea unor programe de formare online și o profesoară extraordinară - Alexandra Oveshkova va fi din nou alături de noi pe 10-11 aprilie. Veți fi surprinși fi surprins cât de plăcut și ușor va fi cursul cu o cantitate atât de mare de informații.

Vă așteaptă un program foarte bogat:

1. Tarte Caramel Macadamia Almond Sablé Almond Macadamia Frangipane Caramel Ganache Whipped Caramel Ganache

2. Tarte Zmeura Fructul Pasiunii Fistic Saber Migdale Frangipane Ganache Fructul Pasiunii Ganache Zmeura

3. Tartă cu cafea Sabie cu cafea cu ciocolată Strat crocant Ganache cu cafea Ganache cu cafea cu ciocolată bătută

4. Tarta cu capsuni si fistic Baza de paine scurte Biscuiti cu fistic Gioconda Coolie Ganache cu fistic batuta cu capsuni

5. Tort coacaze menta Biscuiti cu migdale Strat crocant Dulceata de coacaze Crema de lamaie Crema de coacaze Mousse de ciocolata

6. Tort Diabella Ciocolata Buretele Batuta Ciocolata Ganache Bavareza Pasta De Alune Mousse

7. Cloud Cocos Biscuit Crema de Cocos Mousse de ciocolata cu martipan

8. Biscuiți Plombir de Afine Pandezhen Strat crocant Compot de afine Cremă de lămâie Mousse de vanilie Plombir

Cursul va fi bogat și intensiv, potrivit pentru începătorii cărora nu le este frică de multe informații noi ;) Preț rezervare anticipată 290 euro (până pe 15 martie inclusiv) Preț după 15.03 - 320 euro. Înregistrarea unui participant este posibilă după efectuarea unui avans plata a 50%. Prețul include toate materialele, ingredientele, uneltele, oferim șorțuri. Fiecare participant primește note cu rețete și o cutie cu deserturi preparate.

Ora aproximativ de la 10-18, cu o pauză pentru prânz în studio. Puteți adresa întrebările dvs. aici: fb.com/cookies.md Instagram @cookies.md info@cookies.md +373 68851025 Apropo, aceasta este a doua vizită a Alexandrei în studioul nostru. Citiți cum a fost aici

 

Alte noutăți