Acest articol este plin cu traducere automată și poate conține temporar erori.
În perioada 7-9 decembrie, casa noastră de cofetărie Cookies.md va găzdui un master class practic de trei zile susținut de patisera Alexandra Oveshkova. Împreună cu Alexandra, vom învăța cum să facem cele mai delicate mousse, diverse straturi delicioase, să luăm în considerare opțiunile de acoperire a prăjiturii, în special, caracteristicile velurului și glazură de oglindă. Programul se dovedește a fi destul de bogat și interesant.
1. Inghetata mousse Rosa-Amaretto: Rosa coolie, mousse de ciocolata cu trandafir
2. Tort Morcov-Caramel: biscuiți morcovi-nuci, ganache caramel cu boabe de tonka, mousse de brânză-cremă
3. Prajitura cu cirese beat: Daquoise de ciocolata, strat crocant, crema de ciocolata, compot de cirese, mousse de ciocolata
4. Tort Lime-Menta: Baza de Nisip Reconstituit, Biscuit Muale, Ganache Ciocolata Lime, Mousse Lime-Menta
5. Tort Fistic-Ciocolata: biscuit pandezhen, Ganache de ciocolata, mousse de fistic-ciocolata
6. Tort mango-fructele pasiunii: Daquoise de migdale, compot de mango, Namelaka de vanilie, mousse de ciocolata cu fructe ale pasiunii
7. Tarte Coffee Baileys: sabie de nisip, strat de nucă, mousse de ciocolată și caramel, ganache de cafea
8. Tartă cu fistic și căpșuni: sabie de nisip, biscuiți Gioconda, coolie cu căpșuni, ganache cu fistic
9. Tort cu explozie de arahide: biscuit de ciocolata, cristalin, caramel cremos, ganache de ciocolata, mousse de inghetata
10. Tort cu nori: biscuiți cu nucă de cocos, cremă de migdale de cocos, mousse de ciocolată cu marțipan
11. Tort Diabella: Tort pandișpan de ciocolată, Ganache de ciocolată cu alune întregi, Mousse de ciocolată cu pastă de alune
12. Tort cu mousse de lavanda: biscuit Pandezhen, confit de afine, crema de lamaie, mousse de branza. Glazură, Velour, Rocher
*sunt posibile mici modificări ale programului
Un grup de până la 12 persoane, fiecare va fi implicat în procese. Nivelul de pregătire nu contează. Oferim echipamentul necesar. La finalizare, veți primi un certificat și un set de degustare de deserturi pe care le vom pregăti pe parcursul cursului. Detalii: 079516275, info@cookies.md, fb.com/cookies.md, Instagram: cookies.md direct ! Înscrierea la curs este posibilă după efectuarea unei plăți în avans. Costul cursului este de 350 euro 3 zile practice Dacă vă anulați participarea cu 2 săptămâni înainte de curs, avansul nu este rambursabil. (Imagine)