Mk Darya Rokitskaya (Cum a trecut)
Master-class

Mk Darya Rokitskaya (Cum a trecut)

Acest articol este plin cu traducere automată și poate conține temporar erori.

În perioada 13-14 octombrie, la casa de cofetărie Cookies.md a avut loc un curs practic de două zile de master (MC) susținut de Daria Rokitskaya despre realizarea și pictarea fursecurilor din turtă dulce. Daria nu este doar un maestru al meșteșugului ei, ci și o persoană care creează o atmosferă șic la master class.

Sunt multe motive pentru care recomand să mergi la MC-ul Daria dacă ai ocazia (nu o face des pentru că are multe sarcini la care să lucreze din greu). Cine nu o cunoaște pe Dasha, uită-te la Instagramul ei @dasharokitskaya și stai acolo toată ziua, garantez. În primul rând, Dasha are o experiență uriașă în afacerea turtei dulce (și nu numai), dar din moment ce MC a avut loc pe turtă dulce, voi descrie acest aspect special.

În al doilea rând, Dasha este foarte generoasă cu cunoștințele ei. Ea a adus participanților atât de multe tehnici: tipuri de picturi, tipuri de inscripții și texte, șabloane și toate metodele de lucru cu acestea, un aerograf și un proiector! Cine știe despre ce vorbesc, înțelege perfect că în fiecare subiect specific există multe subteme și întrebări, iar Dasha a reușit să povestească și să arate despre toate acestea.

Printre altele, au fost o mulțime de bonusuri drăguțe sub formă de sfaturi privind selecția inventarului, ambalajului, depozitării, ingredientelor (lista este nesfârșită). Dacă ai de gând să vizitezi MK-ul Daria, atunci sfatul meu este să iei un pix și un caiet și să fii foarte atent, prinde aceste cunoștințe, pentru că sunt foarte valoroase!

Și, desigur, este imposibil să nu remarcăm furnizarea de informații de la Dasha. Toată această gamă de informații a fost prezentată cât mai accesibil posibil, simplu și clar. Clasa de master, desigur, a fost practică, ceea ce a făcut posibil ca absolut fiecare participant „de la” și „spre” să realizeze capodopere dulci. Nu a fost doar un master class, ci și o întâlnire plăcută de străini care, până la sfârșitul primei zile, s-au simțit ca o singură echipă.

Mulțumiri Daria Rokitskaya și soțului ei pentru o pregătire atât de amănunțită și un MC și (este multă muncă, multă răbdare, echipament, inventar etc.) mulțumiri participanților pentru crearea o atmosferă.

Alte noutăți