MK Alexandra Oveskova (așa cum a fost)
Master-class

MK Alexandra Oveskova (așa cum a fost)

Acest articol este plin cu traducere automată și poate conține temporar erori.

În perioada 7-9 decembrie, la cofetăria @cookies.md a avut loc mult așteptatul și romanticul master class al Alexandrei Oveshkova @shanti_aa „Deserturi și tarte moderne cu mousse”. Dacă nu știi cine este Alexandra Oveshkova, atunci te sfătuiesc să mergi pe pagina ei de instagram și te vei îndrăgosti de ea și de deserturile ei (garantez!).

Cursul a fost 100% practic, ceea ce a însemnat că fiecare participant își putea pregăti propriul desert de la zero, precum și să observe și să participe la procesele care îl interesează. Cursurile practice sunt întotdeauna foarte informative și bogate, în special cu bucătari profesioniști precum Alexandra Oveshkova. Poți urmări același proces de multe ori, dar începi cu adevărat să-l înțelegi doar atunci când participi direct la el.

Toți participanții au avut ocazia să lucreze la echipamente profesionale, să simtă ritmul bucătăriei profesionale, să lucreze cu ingrediente de calitate sub îndrumarea strictă a unui bucătar de neegalat. Deserturile mousse sunt un capitol separat din istoria artei cofetăriei. Toți participanții la curs au avut ocazia să-l atingă. Acestea sunt gusturi complet noi, tehnici, combinații și texturi noi. Și trebuie să înveți de la cei mai buni, așa că am așteptat-o ​​în orașul nostru pe Alexandra împreună cu cursul ei.

Odată ce ai încercat deserturile acestui bucătar, gusturile tale nu vor mai fi niciodată aceleași. Participanții au făcut totul singuri: au pregătit mousse, umpluturi, straturi crocante, au colectat deserturi, le-au acoperit cu glazură și velur. Rezultatul final și o mulțime de deserturi pregătite nu pot decât să încânte.

Iată membrii care au ținut ritmul, luându-și cu ei certificatele și cutiile mari pline cu deserturi. Și o sa așteptăm din nou cu noul program alături de noi, frumoasa Alexandra. Deja ne este dor de tine!

Alte noutăți