2 MK Daria Rokitskaya 6, 7 aprilie
Master-class

2 MK Daria Rokitskaya 6, 7 aprilie

Acest articol este plin cu traducere automată și poate conține temporar erori.

Clasa de master mult așteptată a Daria Rokitskaya! La ultima vizită a Dariei nu a venit toată lumea, deși grupul era numeros! Prin urmare, mulți așteptau întoarcerea ei, iar acum s-a întâmplat. Cursurile de master sunt de o zi și diferă în ceea ce privește nivelul de pregătire. Curs de bază 6 aprilie (excelent pentru începători). Cursul este practic.

  •     Rețeta si prepararea glazurei. Neted și strălucitor! Să vorbim despre principalele greșeli și probleme cu glazura
  •     Multe tehnici de bază: Metode și metode de desen, Linii de contur. Tipuri de umplere: contur și non-contur, lucru cu volum, umplere cu un model umed. Lucrul cu șabloane și tipurile acestora, precum și cu diverse șabloane (inclusiv cum să o faci singur). Lucrul cu duze
  •     Relevant pentru toate anotimpurile: flori de glazură
  •     Coloranți. Tipurile lor, cum să alegi cel mai bun. Cum să colorezi glazura și cum să desenezi pe turtă dulce
  •     Compoziție 3D. Caracteristicile muncii
  •     Ambalarea și depozitarea produsului

Bonusuri!! -Lecție video despre aluat și coacere -Lecție video despre glazură Adică te duci acasă cu o cantitate imensă de informații și cunoștințe, precum și rețete și tutoriale video pe care le poți revizui oricând! (Poza) Vom realiza aceste modele impreuna cu Daria si le vei lua cu tine. Timp aproximativ de la 10-19 cu o pauză pentru prânz. Prețul include materiale, ingrediente, pauza de cafea si certificat. Costul unui master class de o zi pe 6 aprilie este de 110 euro.

Clasa de master pe 7 aprilie pentru maeștrii mai experimentați. Această clasă de master este concepută pentru maeștrii care au absolvit cursul de bază al Daria anul acesta sau anul trecut, sau pentru cei care au deja experiență cu turta dulce și nu este nevoie să se oprească sau să explice punctele de bază (de exemplu, consistența glazurei pentru contur. , cum se face glazura lucioasa etc. .e).

În acest curs, vom lua în considerare caracteristicile modelelor 3D complexe, diverse tipuri de nuanță, umbre, desene volumetrice și o mulțime de lucruri interesante.

Vom face așa o casă frumoasă:

și vom desena și asta!

Pe lângă aceste modele, vor mai exista câteva modele de turtă dulce cu desene tridimensionale! Ora aproximativ 10-19. Pretul include: materiale, ingrediente, pauza de cafea si certificat. Costul unui MK de o zi este de 110 euro. ATENŢIE! La înscrierea la 2 cursuri deodată este 200 de euro!

Alte noutăți