Acest master class este potrivit atât pentru amatori cât si pentru cei, care deja au experiența in domeniu patiseriei
Afla cum se prepari corect un tort de la zero!
In program:
- Pregatirea blatului
- 5 cele mai solicitate gusturi
New Red Velvet, Ciocolata/Portocala, Blaturi de vanilie cu isertii din capsuna, Blaturi cu alune si konfi de pomusoare, Cocos cu migdale
- Pregatirea cremei
-Nivelarea
- Asamblarea si decorarea pentru a obtine un desert perfect
- Cum sa decorezi creativ, gustos, modern dar si corect un tort
- Vei sti care sunt regurile de pastrare si transortare a tortului
Vei cunoaste toate etapele de preparare a unui tort si tehnicile lor corecte de realizare.
Veti sti care sunt cele mai des intilnite greseli in etapele de prepararea ale tortului si vei invata cum le eviti pentru a obtine un Tort gustos si frumos.
Format este practica si inseamna ca fiecare participant va participa in pregatirea tortului.
Data:28.05-29.05
Ora: 10-17:00 cu pauza la masa
Pret: 300 euro
Inregistrarea se efectueaza dupa achitarea arvunei 50%
Prețul include tot ce este necesar pentru lucru (inclusiv si coffe-break, gustari).
Dupa Master Class o sa primiti carte cu retete cu care o sa primiti rezultat asteptat, diploma de participare si cutia cu deserturi.