Răspunsuri la întrebările frecvente
Noutăţi

Răspunsuri la întrebările frecvente

Acest articol este plin cu traducere automată și poate conține temporar erori.

Lucrând nu în primul an cu comenzi private și corporative, am fost convinși că aceleași întrebări se pun adesea. Am decis să le răspundem în detaliu, să descriem totul în detaliu, astfel încât să îți fie mai ușor să cooperezi cu noi și să nu-ți pierzi timpul prețios. Sperăm că aceste răspunsuri vă vor permite să faceți impresia corectă despre noi și despre cofetăria noastră de acasă:

  • Decor si decoratiuni, se poate manca? Da! Respectăm una dintre cele mai importante reguli ale școlilor de cofetărie din lume - folosim NUMAI ingrediente alimentare, ceea ce înseamnă că toate decorurile, toate vopselele, toate detaliile fursecurilor, turtă dulce, cupcakes și prăjituri sunt comestibile. Credem că clientul nu trebuie să ghicească care dintre ceea ce are în farfurie poate mânca și ce nu. !! O excepție pot fi elementele de fixare separate ale structurilor pentru decor sau în cazul în care clientul însuși a cerut să instaleze ceva pe tort: ​​o jucărie preferată, un topor de lemn sau un aranjament floral.
  • Prospețime Nu gătim pentru viitor, pentru ca ulterior să putem „vinde” pur și simplu produsele. Toate deserturile sunt făcute la comandă. Exceptie fac sarbatorile, pentru care pregatim in cantitati mari, astfel incat pe langa comenzile individuale s-ar putea comanda si ceva din ce este pe stoc.
  • Termeni de livrare Comenzile individuale sunt acceptate cu cel puțin 4 zile înainte, dar trebuie confirmate date specifice. De exemplu, sunt zile în care lucrăm la mai multe evenimente mari, nunți sau botezuri și nu se pot prelua comenzi pentru aceste date. Prin urmare, atunci când scrieți sau suni, una dintre primele întrebări pe care le vei primi este „Pentru ce dată ai nevoie de o comandă”. Acest lucru se face în primul rând pentru a vă economisi timp. Ca să nu discutăm detaliile desertului, prețul lui, dar până la urmă se dovedește că desertul este necesar pentru o dată care este deja rezervată. Toate detaliile sunt specificate in comentariile la comanda (puteti scrie data dorita), la telefon: 068851025, sau in mesaje private in grup: https://www.facebook.com/cookies.md/ sau Instagram.com /cookies.md
  • Dimensiunile fursecurilor Nu scriem greutatea fursecurilor, turta dulce deoarece acestea difera in functie de glazura (de exemplu, o turta dulce umpluta complet este mult mai grea decat cea pe care se face o simpla inscriptionare). Pentru ca tu să ai o idee despre produs, scriem dimensiunile fiecărei turte dulce specifice. Dimensiunile sunt date ca interval deoarece marimea depinde de grosimea aluatului. De exemplu, cuiva îi plac prăjiturile mai moi din turtă dulce, prin urmare le întindem mai groase, un astfel de aluat, la copt, poate scădea ușor în lungime. Dimpotrivă, unor clienți le plac biscuiții crocanți, care sunt uneori mai mari decât dimensiunile specificate. De aceea adăugăm (+ -1-2 cm).
  • Fotografiile noastre Toate fotografiile de pe site-ul nostru (fotografii de fundal, fotografii cu turtă dulce, seturi, prăjituri, cupcakes) conțin doar lucrările NOASTRE. Fiecare desert a fost făcut de noi cu multă dragoste și muncă asiduă.
  • Design Designul poate diferi de cel prezentat în fotografie. Ne ghidăm după dorințele clientului și încercăm să le îndeplinim cât mai exact posibil. Cu toate acestea, deoarece fiecare produs de cofetărie nu este realizat de o mașină standardizată, ci de oameni vii, designul (o anumită linie, umbră, număr de dungi) poate diferi ușor. Oricum, orice lucru important pentru client se va face exact cu comanda! De aceea scriem în produsele noastre: "Designul poate diferi ușor de cel prezentat în fotografie. Dacă nu specificați detaliile la comanda, atunci se face la latitudinea cofetarului."
  • Perioada de valabilitate In termen de 3 luni de la data primirii, turta dulce isi va pastra gustul, aspectul original si prospetimea in conditiile potrivite, si anume o camera uscata, fara mirosuri straine (turta dulce absoarbe toate mirosurile), intr-o punga sau recipient bine inchis.
  • Ambalare Vă rugăm să rețineți că pe fiecare produs scrie „Specificați ambalajul, depinde de numărul de fursecuri, turte dulce pe care le-ați ales”. Folosim cutii speciale pentru alimente ecologice pentru seturile de biscuiti. Cu toate acestea, dacă se face o comandă pentru 5-7 prăjituri mici din turtă dulce, acest pachet este complet incomod pentru transport, turta dulce din el se va rupe. Pentru comenzi mici folosim pungi transparente autoadezive.
  • Colorant alimentar Folosim doar colorant alimentar cu heliu de înaltă calitate și dovedit! Nu, nu sunt periculoase și da, unele culori pot păta limba de exemplu și asta nu indică nicio toxicitate, poți fi sigur.
  • Copii și turtă dulce Nu există o vârstă exactă la care să începeți să dați turtă dulce. În fiecare dintre produsele noastre, compoziția este descrisă în detaliu, dacă copilul dumneavoastră nu este alergic la miere, condimente de albuș de ou, atunci da, i se pot da astfel de produse. Dar dacă nu ești sigur sau nu ai introdus cel puțin un ingredient din listă în alimentația copilului tău, atunci nu recomandăm să îi dai astfel de produse. Nu recomandam sa dai turta dulce copiilor sub 1 an, avand in vedere ca bebelusul nu este inca familiarizat cu multe condimente.

Alte noutăți