Acest articol a fost tradus automat și poate conține temporar erori.
Această rețetă este universală. Umpluturile pot fi complet orice: mere, pere, fructe de padure (căpșuni, zmeură, coastă). De fapt, ingrediente pentru formularul 20-22 cm:
- Ouă: 3 buc.
- smântână (15-20%): 100 ml (aproximativ 4 straturi)
- Făină: 1,5 cești
- zahăr: 1 cană
- Bolder: 1 \ 2 HL
- acid citric: 1 \ 2 hl.
- Mere: 3 buc. (Dacă boabele sunt 1 - 1,5 pahare)
Mai departe, totul este simplu:
- Ouăle se zbat cu zahăr pînă la spumă pufoasă
- în amestecul de ouă Adăugați smântână
- Mix Ingrediente uscate
- Adăugați ingrediente uscate pe etape
- Adăugați fructe sau fructe de padure
- Matrite cu ulei, stau la aluatul rezultat
- Coaceți într-o preîncălzită la 180 de grade 30 de minute (până la scobitori uscați)
- se dovedește plăcintă scăzută, ușoară, aerian.