Charpeck cu boabe
Noutăţi

Charpeck cu boabe

Acest articol a fost tradus automat și poate conține temporar erori.

Această rețetă este universală. Umpluturile pot fi complet orice: mere, pere, fructe de padure (căpșuni, zmeură, coastă). De fapt, ingrediente pentru formularul 20-22 cm:

  • Ouă: 3 buc.
  • smântână (15-20%): 100 ml (aproximativ 4 straturi)
  • Făină: 1,5 cești
  • zahăr: 1 cană
  • Bolder: 1 \ 2 HL
  • acid citric: 1 \ 2 hl.
  • Mere: 3 buc. (Dacă boabele sunt 1 - 1,5 pahare)
     

Mai departe, totul este simplu:

  1. Ouăle se zbat cu zahăr pînă la spumă pufoasă
  2. în amestecul de ouă Adăugați smântână
  3. Mix Ingrediente uscate
  4. Adăugați ingrediente uscate pe etape
  5. Adăugați fructe sau fructe de padure
  6. Matrite cu ulei, stau la aluatul rezultat
  7. Coaceți într-o preîncălzită la 180 de grade 30 de minute (până la scobitori uscați)
  8. se dovedește plăcintă scăzută, ușoară, aerian.

Alte noutăți