Istoria prăjiturilor cu mai multe tipuri
Noutăţi

Istoria prăjiturilor cu mai multe tipuri

Acest articol este plin cu traducere automată și poate conține temporar erori.

Tortul cu mai multe niveluri este deja un element tradițional al sărbătorii. Ele vin în diferite forme, mărimi și umpluturi, dar designul tortului este întotdeauna interesant: nivel cu etaj, cine l-a inventat și de ce noi, cofetarii din vremea noastră, continuăm această experiență.

Nu cu mult timp în urmă, eu și soțul meu ne-am întors de la Londra, unde un localnic a povestit o poveste foarte interesantă care este asociată cu capodoperele dulci, originară din London City. William Morton Jr. era un brutar care avea propria sa brutărie în Londra. A făcut o mulțime de dulciuri diferite de sărbători. Când a venit timpul pentru propria nuntă, și-a dorit foarte mult să-și surprindă mireasa cu un tort de nuntă. Muza și inspirația sa a fost biserica sa preferată din Fleet Street, St Bride, și anume cupola ei. Brutarul a dorit să reproducă cupola bisericii, care va găzdui cea mai importantă ceremonie din viața sa. Mireasa a fost incantata.

Mai târziu, prințesa însăși a remarcat frumusețea unui astfel de tort și și-a urat nunta, dar apoi întreaga lume a adoptat această „modă”. 

Această biserică rămâne încă la locul ei și continuă să inspire. Energia din acest loc este într-adevăr atât de magică! În general, am fost inspirat și lăsat să creez mai departe;)

Alte noutăți