12 octombrie Clasa Master pe crema de flori din Helena Obolensk
Noutăţi

12 octombrie Clasa Master pe crema de flori din Helena Obolensk

Acest articol este plin cu traducere automată și poate conține temporar erori.

Pe 12 octombrie am primit-o cu căldură pe maestrul creării florilor comestibile cochete, Elena Obolenskaya, care a zburat pentru prima dată în Moldova de la Moscova, cu un master class de floriserie cu smântână la studioul de cofetărie Cookies.md.

Trebuie remarcat faptul că Elena face flori din tipuri complet diferite de cremă, ciocolată plastică și hârtie de napolitană. La cererea muncitorilor, alegerea noastră în alcătuirea programului a căzut pe cursul de florărie cremă. Dacă observați, acum există un trend sălbatic pentru deserturi, frumos și îngrijit decorate cu flori comestibile.

De fapt, în fiecare clasă de master, se oferă de fapt mult mai multe informații decât s-au declarat, acestea sunt caracteristicile produselor, depozitarea, transportul lor, contacte utile, iar această clasă de master nu a făcut excepție. Toți participanții clasei de master au pregătit o cremă delicioasă și stabilă, au învățat cum să o coloreze corect, să combine culorile și, bineînțeles, să facă din ea o mare varietate de flori: trandafiri, bujori, ranunculi, muguri, crizanteme, crenguțe și multe altele!

 

Am realizat și un decor suplimentar pe curs și am decorat cupcakes cu ele. Fiecare dintre participanți și-a decorat propriul set de dulciuri și a plecat să-și mulțumească cei dragi cu ele. Toți participanții au primit carduri tehnice detaliate, în care toate rețetele și chiar palete de combinații de culori competente.

Alte noutăți