Octombrie de macaroane de curs ca a fost
Noutăţi

Octombrie de macaroane de curs ca a fost

Acest articol este plin cu traducere automată și poate conține temporar erori.

Pe 13 octombrie, în studioul nostru Cookies.md, a avut loc un curs de paste, care a fost susținut de Natalia Chernysheva.

În timpul lucrului, am luat în considerare o varietate de caracteristici ale preparării acestui ingredient francez, și anume:

  •     gătit capace pe bezea franceză și italiană
  •     gătirea într-un cuptor convențional de uz casnic și cuptor cu convecție
  •     posibile suprafețe de coacere
  •     colorare cu coloranti uscati si gel
  •     caracteristici de stocare
  •     prepararea celor mai de top 4 umpluturi
  •     mituri populare asociate cu prepararea acestui desert
  •     greșeli la gătit

Am vorbit despre produse și calitatea acestora. Trupa a fost grozavă. Am lucrat cu ingrediente de înaltă calitate, cu cea mai bună ciocolată, piure natural de fructe și, bineînțeles, cu cea mai bună făină de migdale care se face în Moldova - Laro Migdale (Instagram @laro.migdale, www.laromigdale.eu)

Mulțumită partenerilor noștri, participanții au avut cadouri frumoase, transformând cursul de master într-o mică vacanță. Cosmeticshop este un magazin și importator și distribuitor oficial al unor mărci renumite de cosmetice. Totodată, în magazin veți găsi linii atât ale producătorilor europeni, cât și coreeni, ceea ce face acest magazin mai versatil și mai convenabil pentru cumpărături. În plus, în el puteți găsi produse nu numai pentru îngrijirea femeilor.

Cumpără online, toate contactele și adresele, găsiți aici www.cosmeticshop.md. Fiecare participant a primit un mini set de cosmetice, asamblat de consultanții magazinului. Un alt partener care a dat tonul evenimentului a fost Apriori. Succesul și calitatea acestor produse a fost susținută de mult timp de medalii la prestigioase competiții străine. Pentru noi, această companie este considerată una dintre cele mai avansate și moderne, care este la curent cu tendințele atât în ​​domeniul propriu, cât și al altor domenii. Aceasta vorbește despre marele profesionalism al angajaților acestei companii.

Am degustat Trandafir - un vin de culoare delicată, cu un gust cu totul unic și delicat, și Trandafir cu conținut scăzut de alcool în sticle frumoase, din struguri Malbec. Pe lângă degustare, compania a oferit cadouri foarte generoase pentru fiecare participant și a oferit tuturor posibilitatea de a-și savura vinurile acasă. Mulțumiri tuturor participanților pentru munca dumneavoastră, partenerilor pentru cooperare. Ne vedem în curând!

Alte noutăți